CU CE POT FI DE FOLOS?

Servicii

  • Evaluare psihologică: 150 lei 

Identificăm emoții, tipare de comportament și de gândire care ne sunt sau nu de folos, prin aplicare de chestionare validate științific și discuții țintite. 

  • Psihoterapie individuală: 70lei/1 întâlnire

După ce stabilim tipul dificultăților și intensitatea acestora, terapia vine cu un bagaj de tehnici și exerciții personalizate care să te ajute să le depășești.

Din diverse motive, uneori oamenii preferă să discute ce îi frământă, din spatele unui ecran. În întâmpinare acestora, platforma depreter.ro ne pune la dispoziție un instrument de evaluare și tratament a simptomatologiei depresive, care e validat științific.

  • Consiliere individuală: 70 lei/ 1 întâlnire

În cazul în care simți doar nevoia să rezolvi probleme suportabile, dar care te supără, consilierea este răspunsul.

  • Autocunoaștere și optimizare personală: 70 lei/ 1 întâlnire

Atunci când simți că ești bine și ar mai încăpea, e momentul să îți descoperi și șlefuiești potențialul.

  • Workshop-uri

Pentru ilustrarea unor concepte și extragerea unor practici, grupurile beneficiază de ateliere practice, de folos în viața de zi cu zi. Temele propuse des sunt Mindfulness, gestionarea stresului, reziliențaautocompasiune și lista continuă...

  • Training

În scopul acumulării de cunoștințe și dezvoltării de competențe, grupurile pot avea parte de prezentări interactive și de experimentarea unor tehnici antrenante. Și aici temele pot varia, în funcție de nevoile evaluate și cerințe.