DESPRE AUTOR

Salut,

Andrada Terpe mă numesc, iar în continuare găsești o descriere a ceea ce se ascunde după acest nume:

  • Psiholog clinician sub supervizare, atestat de către Colegiul Psihologilor din România

Prin diverse programe teoretice și practice în diferite Instituții am dobândit competențe de evaluare psihologică, atât față în față cât și online (ex. Cognitrom). În evaluare, prin colaborare, stabilim emoțiile și stările, comportamentele și nivelul gândurilor sănătoase sau nesănătoase pe care le putem avea. 

  • Psihoterapeut sub supervizare atestat de către Colegiul Psihologilor din România

Formată în școala de gândire Cognitiv-Comportamentală, serviciile oferite vizează înțelegerea relației dintre ce ne trece prin minte și stările pe care le avem. Astfel, pentru a descâlci legătura dintre felul în care gândești și stările de depresie sau anxietatea pe care le ai, psihoterapia este esențială. O altă direcție importantă de lucru poate fi optimizarea personală, prin care reușim să înflorim ca persoane. 

 

  • Trainer

Certificată în calitate de formator, desfășor training-uri și workshop-uri pe numeroase teme interesante (mindfulness, reziliență, stres, etc). Având parte și de o experiență de peste 2 ani ca și Consultant într-o companie, abilitățile au fost consolidate prin desfășurarea mai multor training-uri interne și programe dedicate sănătății angajaților. Majoritatea proiectelor, bazate pe modificări comportamentale, încurajează menținerea unui stil de viață sănătos și a unui echilibru mai bun între viața personală și muncă. 

  • Om

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, trecută prin multiple sesiuni de supervizare și terapie, am avut ocazia de a cunoaște zonele cele mai îndepărtate din propria mea minte și de a corecta multe tendințe și comportamente nesănătoase, dobândite pe parcursul vieții. Lecțiile valoroase dobândite ghidează stilul de lucru și favorizează apariția rezultatelor. 

 

  • Fiică, soră, logodnică, verișoară, prietenă, colegă, etc.

Rolurile care mi-au fost desemnate să le joc mă învață constant ce mult contează empatia, prezența și mă provoacă să antrenez o variantă mai bună decât tendințele mele automate. Ceea ce mă duce la gândul cu care aș dori să rămâneți: cunoașterea de sine și îmbunătățirea propriei persoane sunt o călătorie pe tot parcursul vieții. O călătorie uneori mai lină, alteori mai dificilă cu multe piedici... Însă, atingerea destinației poate fi mai ușoară atunci când o parcurgi cu cineva alături, măcar o parte din drum.